Portrætbillederne af musikskolens lærere er nu tilgængelige online, og kan findes ved at klikke her. De ligger både usorteret og i et sæt med ét billede af hver, som jeg synes er det bedste. Hvis nogle af jer ikke er enige, så send mig blot en mail (se nedenfor).

Bemærk at man kan se billederne som et “slideshow” ved at klikke på knappen i øverste højre hjørne — men det er også muligt at bladre frem og tilbage selv med f.eks. pil-tasterne.

Det er muligt at download’e billederne i en mellem opløsning, som er tilstrækkelig til at lave alm 10×15 cm print i god kvalitet.

Hvis nogen har brug for billederne i fuldt format, på rigtigt foto papir eller gerne vil bruge dem i anden sammenhæng, så send en mail til mig (baekgaard at b4net punktum dk — for at undgå spam har jeg ikke skrevet mail adressen rigtigt, så husk at erstatte “at” med et @ og punktum med et .). Evt. kommentarer kan lægges her (klik til højre for titlen).

Og iøvrigt tak for en, som altid, god og hyggelig weekend!